headline »

1.4.2024 – 8:38 | 74 zobrazení

Zimní příprava je za námi. Také U10 a mladší si vyzkoušeli boxerský trénink.

Zobrazit celý příspěvek »
wayne’s world

novinky, historky a skazky o účkách, dřevácích a Kamenech.

slowpitch

tě pobaví i vyřídí. Hra pro týpky a borkyně.

Baseball muži

královská pálkovací hra pro chlapy a kluky.

Fastpitch ženy

neboli softball v dámském provedení. Jednou bude.

mládež

aneb přípravka. To nejcennější co máme.

Home » B7, klepy, mládež, wayne's world

1000 a 1 noc

Vložil dne 6.10.2015 – 3:13Žádný komentář | 287 zobrazení

Pořádání turnaje U7 provází několikadenní plánování, vymyšlení a hledání různých variant jak a kde turnaj uspořádat. Na ploché dráze se jede nejúspěšnější závod všech dob a o zlatou přilbu tam bojuje hned několik desítek jezdců jezdících jen doleva. Náš field už ve čtvrtek obsazují karavany různé velikosti a proto hledáme náhradní plán, kde turnaj odehrát. Nabízíme možnost pořadatelství dalším týmům. Minuty nekonečného čekání ukončují Rytíři Trutnov, kteří si pořadatelství berou na svá bedra. Tímto bych jim ještě jednu chtěla poděkovat za převzetí turnaje do své péče. RYTÍŘI děkujeme.

Do Trutnova se v neděli chystají i U11, kteří jedou odehrát své poslední zápasy EBL. Všichni se tedy potkáváme v Trutnově a musím říci, že je nás tam skoro stejně jako samotných pořadatelů.

EBL U7 2015 |  ...and medals for all

EBL U7 2015 | …and medals for all

Klackaři Kostelec nad Orlicí B – Wayne’s World 8:7
První zápas hrajeme proti Kostelci. Máme několik nových borců a borkyň, kteří se s baseballovým míčkem vidí tak podruhé v životě. A protože i Denda projevil zájem nastoupit na ihrisko připisujeme si i nový WW rekord v podání nejmladšího účastníka. Celý zápas držíme vyrovnané skóre a o vítězi musí rozhodnout další směna ve které se nám i Klackařům podaří zahrát tři auty bez bodu. V další směně nás Klackaři přehrávají a domů dotahují vítězný bod.

Wayne’s World – Orlice Choceň 13:8
Druhý zápas hrajeme o poznání klidněji. Do infieldu nasazuji nováčky a začíná koloběh číslice 1000. Na pálce jasně přepalujeme vnitřní pole a bez větších problému skórujeme v každé směně. Ondra hrající na spojce, běhá pro balony hned od prvního momentu. Emička se hledá v zadním poli. Luky W. a Luky I. vedou celou skupinu a po třech směnách všichni propukují v radost z vítězství.

Pauzu trávíme pohledem na U11, kteří zrovna hrají svůj zápas. Trpaslíci fandí a v mezidobí se často ptají co to tam dělají. Nejvíce dotazů je kolem slajdování a protože se jim to líbí hned si to běhají zkoušet.

EBL U7 2015 |  Naše účka :-)

EBL U7 2015 | Naše účka :-)

Klackaři Kostelec nad Orlicí – Wayne’s World 14:13
Třetí zápas opět nastupujeme proti týmu Kostelce. Luky W. s přehledem hraje dabl aut po krásně chyceném luftu a šlápnuté třetí metě. Ondra několikrát po sobě zastaví balon a přihazuje na první metu. Emička v kruhu se vrhá po balonu hlava nehlava a tak není divu, že s trpaslíků máme všichni radost. Barča se našla na pálce a společně s Eliškou stahují několik doběhů. Zápas opět končí vyrovnaně. A tak opět jdeme do další směny. Ondra se staví na druhou a Barča na první metu. Další hráč jde na pálku. Posouvá oba hráče o jednu metu a sám se dostává na první. Emička odpaluje na nadhoz, ten chytá balon a vybíhá směr domácí meta. Snaží se Ondru tečovat a zda se mu to podařilo či ne neví nikdo z přítomných. Těžké rozhodnutí tedy po domluvě vracíme zpět a Emička má nový start na pálce. Znovu na nadhoz, ten chytá těžký odpal ze vzduchu a utrženého Ondru ze třetí mety se už nepodaří vrátit zpět. Klackaři míří do dohrávky. Stahují vítězný bod a ukončují velmi vyrovnané utkání.

EBL U7 2015 |  Dort

EBL U7 2015 | Dort

Meteors Žamberk – Wayne’s World 9:8
Zápas probíhá v krásné přátelské atmosféře od začátku až do konce. Emičce na třetí metě 1000 x opakuji co má dělat, když je obsazená první a druhá meta a ona chytne balon. Stejně tak Ondrovi 1000x opakuji, že se balon chytá do rukavice a na krokodýla. Na pálce předvádíme stále vyrovnaný výkon hodný pochvaly. Zápas se rychle blíží ke konci a ani jeden s týmů svůj úsměv na tváři neztratil.
Další kdo si zaslouží pochvalu jsou bezpochyby rodiče. Fanklub, který dokázali vytvořit byl pro trpaslíky velmi povzbuzující a hnal je dopředu mílovými kroky. Vítězství berou hráči Žamberka. Pro nás je důležitá každá nová zkušenost, kterou si dokážeme vrýt hluboko do mozku a postupně jí dále rozvíjet.

EBL U7 2015 |  daj-li mi tu medajli...

EBL U7 2015 | daj-li mi tu medajli…

Následovalo předání medailí a odjezd zpět směr Pardubice. Běží ke mě Emička, prý se jde rozloučit, že už musí do auta. Dáme si placáka a já se ještě jednou ptám. Co uděláš, když je jedna a dva obsazená a ty hraješ na trojce a chytíš balon?
A hned další den na tréninku se Emička předvedla s odpovědí. Chytla, šlápla a vytvořila svůj první baseballový aut ve svém životě.

Waynes: Luky I., Luky W., Emma, Barča, Eliška, Ondra, Dominik Vojec, Matty H., Maty W., Denda
Realizační tým: Pepino, Chorche a Marťa

Konečné pořadí EBL 2015
1. Rytíři Trutnov
2. Meteors Žamberk
3. Klackaři Kostelec nad Orlicí B
4. Klackaři Kostelec nad Orlicí
5. Wayne’s World
6. Orlice Choceň

EBL U7 2015

EBL U7 2015

Zanechat komentář

Držte se tématu. Žádný spam. Díky!!!

Máme povoleny avatáry (obrázek, který Vás reprezentuje). Chcete-li získat svého vlastního celosvětového avatára, zaregistrujte se na Gravatar.